18 Haziran 2009 Perşembe


Yine bir festival dönemi yine rehberlik.. güzel günler.. Pazartesi Kodo'yu izledim tek kelime ile muhteşemdi, kendi ırkımdan olduklarından değil sadece ritmik duyguları gelişmişti. Akın sağolsun beni soktu içeriye ve mutlu huzurlu bir şekilde çıktık.. O nasıl çalıştır öyle ki yaşlı adam bile son yarım saatini sürekli davulun karşısında geçirdi. Bizim ağzımı açık kaldı tabii.. Çıkışta bindiğim dolmuşta karşılaştığım insan senden özür dilerim evet hatırlamıyorum insanları çünkü sadece bir kelime konuştuğum insanları hatırlamak zorunda olduğumu hissetmiyorum ama dolmuştaki sohbet hoştu, onun için de teşekkür ederim.

Salı evet Casey'leydik ehe derken Fisherspooner ile yani.. Otto'da yemek, votka gelincik.. sonra dansçılarıyle Casey geldi, hoş sohbet muhabbet, yemekler leziz denildi. Hiç bir yerde böyle güzel yemek yok denildi. Sanat camiasının saçmalıklarıyla birlikte yaratıcılık ve sahne performansları konuşuldu. Evet pazar günki konseri kaçırdım ama bütün incelikleriyle dinledim..yaşamış gibi oldum..

Çarşamba; arkaoda ve Moda sahil. Bu aralar en çok gittiğim yerlerden birisi oldu, çok yakın arkadaşım taşınınca tabii Arslanparçam benim.. hep yanımda ol...

Hafta sonu One Love a hazırım:) cumartesi kaçırdığım partileri düşünmek bile istemiyorum:(

1 yorum: