29 Aralık 2009 Salı

52. hafta ..


Perşembe

İksv eski rehberleri geleneksel rakı sofrası..

Eski İksv rehberleri olarak her sene sonunda Noel için yurtdışından teşrif eden arkadaşlarımızıda toplayarak düzenlediğimiz rakı yine her zamanki gibi "Sofyalı 9 " daydı..

Donatılan masalar, sohbetler ve Berlin'den gelen arkadaşlarımızla şenlenen masa benim için unutulmaz...


(Ayrıca İksv bünyesindeki Salon 16 Ocak'ta açılıyor. Sonunda!!)


Cuma

Koçlular ile Onur'un Berlin'den gelişinin şerefine bir rakı.. Bu sefer "Pera Balık"ta, yine eski tanıdık yüzler, 6-7 yıl önceki günlerden anılar, mutluluklar.. Kaya'nın Leica'sı beni benden aldı.. bana da bir tane lütfen!!! Masadaki tek bayan olarak klasik muhabbet koyulaştı, taa ki başka bir bayan masamıza teşrif edene kadar!!!


Sonrasında "Sakin" ekibine konser sonrası Lokal tarafında rastlamak. Alper B.'yı da uzun zamandan sonra yine gece görmek.. Uzun uzadıya yağmurlu bir gecede, eski tanıdık yüzler...



Cumartesi

Dunia'da, "Kupka" dan güzel bir konser. Sonrasında 6:45 gram'da tanıdık yüzlerle eğlenceli geceler. Artık Arkaodada'dan sonra gece gidilen bir mekan sonunda Kadıköy'e geldi, neredeyse bütün herkes tanıdık.!! İnsanlar, barmenler ve DJ...Mutluluk verici..

Gece arkadaşın "filipilis" isimli kedisiyle oynaşmak..



Pazar

Lodos esintili bir günde, Dalyan'dan Caddebostan sahile bir yürüyüş.. Elimizde Lomolar ve fotoğraf makineleri.. Çevrede oynaşan köpekler, oturmak için hayallerimizde süslenen yalılar, apartmanlar. Sonrasında "Krispy Creme"de Donuts. Lezzeti tartışılmaz!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder