23 Kasım 2009 Pazartesi

47. hafta izlenimleri.

20 Kasım Perşembe,
Neredeyse her hafta sonu kapısından geçtiğim ancak pahalı diye hiç oturmadığım Tepebaşı'ndaki Thai restaurantı ÇokÇok'a bu sefer Başak hanım sayesinde gidebildim, ancak yine de daha yemeklerinden tadamadım:( Başakcığım saolsun, şaraplar biralar geldi gitti, Balans'taki Manga konseri öncesi. MTV Avrupa Müzik ödüllerini kazanmışlar bir gidip izleyelim bunu kutlamak için adlı konsept için gidilen mekan Balans. Alt kat ve üst kattaki işletme farkından alt katta alınan içkiler üst kata sokulmuyor, kötü bir mekan işletmeciliği!!.. Manga konseri güzel, Aylin Aslım'ın ayağına küt diye basmam ayrı tabi.
21 Kasım Cuma,
Mesai nedeniyle arkadaşımın doğum gününü kaçırdım! Neyse ama gece Ara Cafe'de tatlı başladı, Babylon'da artık konserler çok erken! Ebony Bones sadece 20 dakika izleyebildim, ancak kostümler olsun sahne performansı olsun muhteşemdi! Bonibon gibi kıyafetlerinden şeker tadında müzikler, ancak kadın hasta olmasına rağmen sahnede nasıl öyle dans etti hala aklım almıyor! Otto klasik kalabalık, Kiki'de ise "bebeler geldi" denildi. O kadar mı küçüğüm!!
22 Kasım Cumartesi,
Life is beautiful!!! Sabah Çukurcuma kahvesinde kahvaltı, Zep'le Eminönüne yürüyüş, akşam yine Zep'te evinde buluşma, sonra haber geliyor, kapıya isimler yazıldı yuppi!! Sis nedeniyle iptal olması beklenen Black Lips konserine gidiyoruz!! Sahnede muhteşemdiler, Ian günümü gün ettin.. Konser sonrası, P.D Sinan'ın evinde parti, bütün grup üyeleri dışında 30 kişi daha teşrif etti. Gece boyunca müzik, film, içkisepeti.com'dan içkiler, rakılar....
23 Kasım Pazar,
Sabah uyandığımız görüntüyü kimsenin görmek istemez, her yerde bira, sigara, yemek artıkları... Zar zor uyuyabildiğimiz gece ertesinde, cuppa'da nefis bir kahvaltı. Akşam ise Vapiano'da makarna!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder